SHANNONWEG

Bedrijfsruimtes

Aangrenzend tussen de kantoortorens ligt de 19.000m2 grote bedrijfsruimte. Wanneer men de hypermoderne speedgates passeert vindt men zowel aan de Shannonweg-zijde als de Prestwickweg-zijde loading docks met dock levellers en in de hoeken van de bedrijfsruimte overheaddeuren op maaiveld. Hierdoor kunnen uw vrachtwagens en bestelwagens gemakkelijk laden en/of lossen. Vanuit uw kantoor op de begane grond stapt u zo uw bedrijfsruimte in, een bijkomend voordeel! De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van 8,5m en loopt op tot 10m. De bedrijfsruimte wordt door middel van gasheaters verwarmd.

Aan de Shannonweg-zijde van de hal is Schiphol Express gevestigd. Deze logistiek dienstverlener kan zorgdragen voor de airport trucking, op- en overslag en wegvervoer binnen Nederland en Belgie van uw luchtvracht goederen. Deze goederen kunnen ook op ULD’s afgehandeld worden, door deze af te breken of op te bouwen. Schiphol Express beschikt over een beveiligde loods en douane loods en is tevens Erkend Agent met een AEO Certificering. 

Wilt u uw lading laten controleren of veilig maken? Dit kan via huurder Cargo Screeners, gevestigd in het hart van de bedrijfsruimte aan de Shannonweg. Zij controleren uw lading met behulp van Dual View X-Ray apparatuur en beschikken over getrainde EDD (Explosive Detection Dogs). Grote vracht volumes controleert Cargo Screeners door middel van REST (Remote Explosive Scent Tracing), waarbij luchtmonsters worden genomen van gesloten units. Denk hierbij aan trailers, containers of ULD’s. Op deze manier kan de vracht snel en efficiënt op (al dan niet) aanwezige explosieven gecontroleerd worden.

De bedrijfsruimte beschikt hiermee over essentiële faciliteiten als het gaat om logistiek en opslag. Schiphol Express en Cargo Screeners staan klaar voor uw logistieke vraagstukken met focus op luchtvracht. 

De dagelijkse gang van zaken in de bedrijfsruimte en kantoortorens staat onder toezicht van een huismeester, die door zijn jarenlange aanwezigheid van (zo goed als) alles op de hoogte is!

 

Bekijk de locatie          Bekijk het aanbod        Bekijk de kantoren

Welke faciliteiten bieden wij u?

Vrije hoogte van 8,5m oplopend tot 10m
Vrije hoogte
van 8,5m oplopend tot 10m
Loading docks voorzien van dock levellers
Loading docks voorzien van dock levellers
Overheaddeuren
Overheaddeuren
ULD Afhandeling
ULD Afhandeling
Dual View X-Ray scanner
Dual View X-Ray scanner
EDD
EDD
Flexibele opslagmogelijkheden (kort en langdurig)
Flexibele opslagmogelijkheden (kort en langdurig)
AEO gecertificeerd bedrijf
AEO gecertificeerd bedrijf
Huismeester dagelijks aanwezig
Huismeester dagelijks aanwezig
Afgesloten terrein middels hypermoderne speedgates
Afgesloten terrein middels hypermoderne speedgates
Voldoende parkeergelegenheid  op het terrein
Voldoende parkeergelegenheid op het terrein
2e linie schiphol
2e linie op Schiphol