SHANNONWEG

De kantoren


Één van de bijzondere elementen van dit logistieke hart zijn de locaties van de kantoren. Er bevinden zich 3 kantoortorens aan de Shannonweg-zijde (torens A, B en X) en 3 kantoortorens aan de Prestwickweg-zijde (torens C, D en Y). Vanuit de Shannonweg-zijde heb je zicht op de toegang tot Schiphol Zuidoost en vanaf de Prestwick-zijde heb je zicht op de Aalsmeerderbaan.
 
Je auto parkeer je direct voor de deur van één van de kantoortorens en als je eenmaal binnen bent gekomen via de centrale entree, tref je tevens een lift en sanitaire voorzieningen aan. Op één zelfde wijze zijn de verdiepingsvloeren ook ingedeeld.
 
Naast het dynamische uitzicht vanuit de kantoren, wordt er ook zorg gedragen voor een verzorgde representatieve voor uw bedrijf. Alle kantoren zijn gerenoveerd en voorzien van een hagelwit systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen. Een laag energieverbruik is wel zo fijn!
De wanden zijn voorzien van een frisse witte verf laag, op diverse punten aan de wand tref je wandcontactdozen aan voor de benodigde kantoorapparatuur en met de diverse data-aansluiten is het ook geen probleem uw IT-infrastructuur te installeren.
De kantoren zijn tevens voorzien van een eigen pantry en voorzien van alle gemakken. Een koffiezetapparaat is niet inbegrepen, want over smaak valt niet te twisten. Overigens kunt u rekenen op een aangenaam klimaat, de nieuwe top-koeling machines dragen zorg voor een gekoeld kantoor in de zomer.
Het kantoor wordt tevens opgeleverd met antracieten vloerbedekking, dus na ontvangst van uw sleutel kunt u direct inhuizen.

 

Bekijk de locatie          Bekijk het aanbod        Bekijk de bedrijfsruimtes

WELKE FACILITEITEN BIEDEN WIJ U?

Kantoren
Gerenoveerde kantoren
LED
LED Verlichting
data
Stroom- en datavoorzieningen aanwezig
Top koeling
Topkoeling
Pantry aanwezig
Pantry aanwezig